over ons     contact     NL  |  FR  |  EN

home          menu's          snacks          onze keuken          veilig  voeren           verkooppunten
    

OVER ONS    


FRESHFROZEN FOR PETS
Sinds september 2013 ontwikkelt en produceert Freshfrozen for Pets vriesverse voeding voor huisdieren, zowel BARF als KVV (kant-en-klaar of compleet vers vlees). Dit laatste doet Freshfrozen for Pets onder de merknamen Jolipet en Wolf’s Menu.

Freshfrozen for Pets beschikt over een eigen, hypermoderne productiefaciliteit waardoor het garant staat voor een hoogkwalitatieve productie, conform de strengste normen inzake voedselveiligheid en kwaliteit. In Maart 2014 verkreeg Freshfrozen for Pets van SGS het FCA label, voor Feed Chain Alliance Standaard, een erkenning voor het naleven van deze strenge normen. Dag in dag uit zet Freshfrozen for Pets alles in het werk om aan deze normen te voldoen, om zo een veilige, kwalitatieve voeding te maken voor huisdieren.

DISCLAIMER
Hoewel Freshfrozen for Pets alles in het werk heeft gesteld om op zijn website alleen volledige en correcte informatie te plaatsen, aanvaardt Freshfrozen for Pets geen aansprakelijkheid voor de correctheid van deze informatie of voor eender welke informatie die als misleidend zou kunnen worden beschouwd. Alle informatie op de website van Freshfrozen for Pets is van informatieve aard en wordt louter beschikbaar gesteld ter informatie. De inhoud van deze website zal van tijd tot tijd gewijzigd worden zonder voorafgaande kennisgeving wat geen aanleiding kan geven tot de creatie, de wijziging of vervanging van reeds bestaande of nieuwe contractuele verplichtingen overeengekomen tussen Freshfrozen for Pets of haar filialen en de gebruiker van de website. De naam en het logo van Freshfrozen for Pets, van zijn verbonden vennootschappen en van de producten en diensten die zij aanbieden, zijn handelsmerken en handelsnamen die beschermd zijn door de nationale en internationale wetgevingen. Deze website wordt geregeld door de Belgische wetten en de betrokken intellectuele eigendomsrechten behoren toe aan Freshfrozen for Pets.
E-mail info@freshfrozenforpets.com als u vragen hebt in verband met deze website.

Wolf’s Menu® is a registered trademark of