over ons     contact     NL  |  FR  |  EN

home          menu's          snacks          onze keuken          veilig  voeren           verkooppunten
    

 

Wolf’s Menu® wordt bereid door slagers, mensen die een opleiding hebben genoten om met echt vlees te werken. Wanneer ze Wolf’s Menu® bereiden starten ze van echt spiervlees, in hoofdzaak afkomstig van dieren die lokaal gekweekt zijn, en voegen voorts kwalitatieve organen toe zoals lever, tong, enz. In een aantal recepten voegen ze pens toe. Ze combineren deze ingrediënten met groenten en fruit, dezelfde die jij en ik kopen in de supermarkt. Uiteindelijk voegen onze slagers nog mineralen en vitamines toe, om zo zeker te zijn dat onze recepten compleet zijn voor honden, dwz in overeenstemming met de richtlijnen van FEDIAF en NRC.

Onze slagers gebruiken geen goedkoop slachtafval (bvb botten, poten, pluimen) of goedkope vullers (bvb maïs, tarwe). Wolf’s Menu® gebruikt gezuiverde kalk als calcium bron, geen (kippen)botten. We zijn er namelijk van overtuigd dat (kippen)botten gevaarlijk kunnen zijn, aangezien ze kunnen aanleiding geven tot slokdarm- / maagperforaties, en, belangrijker nog,een onevenwichtige opname van het broodnodige calcium. Vooral bij jonge honden kan dit aanleiding geven tot problemen. Wolf’s Menu® wordt bereid in de enige fabriek in België, en één van de weinige in Europa, waar vriesverse voeding voor huisdieren wordt gemaakt, met een FCA label. Hierbij voldoen wij aan de strengste eisen inzake kwaliteitscontrole,
van grondstofselectie, over productie tem. levering van onze producten.

Want wij zijn ervan overtuigd dat uw hond eenzelfde kwalitatieve voeding verdient als uzelf – daar gaan onze slagers voor, dag in dag uit.

Wolf’s Menu® is a registered trademark of